Våra tjänster

High Coast Craft arrengerar evenemang i Höga Kusten med workshops samt lokalproducerad catering. Under sommaren kan ni hitta oss som pop-up på andra verksamheter i området, eller spana in vår evenemangskalender för andra bokningsbara event. Vi erbjuder även catering och aktiviteter för grupper, så som möhippan, födelsedagskalaset, konferensen eller bröllopet. 

IMG_6279.jpeg

Bokningsbara workshops

Under sommaren arrangerar vi olika bokningsbara workshops med varierande teman, platser och datum. Se vår kalender för att hitta ett event som passar dig!

2B791DDF-DBFB-4969-ACB1-C6A0E91241A6.jpeg

Pop-up

Boka oss som pop-up till ditt företag eller organisation. Perfekt som kul aktivitet att locka dit besökare med. Hör av dig till oss med datum och önskad aktivitet på highcoastcraft@gmail.com

IMG_5393.JPG

Catering & privata evenemang 

Söker ni catering eller kul aktiviteter för ett mer privat event? Har ni en möhippa, födelsedagsfirande, bröllop eller konferens? Låt oss hjälpa till att skapa ett mer unikt firande utöver det vanliga. 

High Coast Craft arrangerar evenemang runt om i Höga Kusten med kreativa workshops och lokalproducerad catering. Workshopparna resulterar i en souvenir kunden kan ta med sig hem och sker på vackert uppdukade platser runt om i Höga Kustens fantastiska natur. För regninga dagar flyttas evenemangen inomhus till mysiga lokaler som är typiska för Höga Kusten. De olika workshopparna arrangeras främst av oss inom företaget, men vi gästas även av lokala konstnärer och hantverkare.

 

Under sommaren erbjuder vi fyra olika workshops, två kreativa samt två matlagnings-inriktade. De kreativa fokuserar på broderi samt att pärla. De båda funkar för alla åldrar, är perfekt för barnfamiljer, samt är på nybörjarnivå. Vi går igenom olika metoder, tekniker samt förser med samtligt material. De pågår under ca 1,5-2 timmar.  Matlagnings-workshopsen kommer erbjuda kurser i fermentering & bevaring samt en där vi genomför en matlagnings-demonstration ute i naturen. De genomförs av vår kock Dayne som tidigare arbetat på ett av Australiens finast hälsoretreat, Gwingana. 

De olika workshopparna kommer genomföras på olika platser under säsongen. Delvis kommer vi hålla till och duka upp med picknickbord ute i Höga Kustens fantastiska natur, delvis kommer de genomföras hos olika verksamheter runt om i området. Vi hänvisar till vår event kalender för att se nästa tillfälle. 

 

IMG_0469 (1).jpg

Möhippa, bröllop eller födelsedag? 

Picknick-workshops med olika teman

Samtliga workshops går att boka in som evenemang hos er som företag. Det är en perfekt aktivitet som kan locka till besökare och samtliga workshops kan utformas så de passar just er verksamhet. Workshopparna är bokningsbara med eller utan catering. För samarbeten eller bokningar av våra aktiviteter som pop-ups, hör av er till highcoastcraft@gmail.com.

Vi arrangerar även privata evenemang för er som vill ha en upplevelse utöver det vanliga. Har ni något speciellt tillfälle framöver som ni behöver hjälp med att arrangera? Möhippa, födelsedag, reunion eller bara vanligt kompishäng? Vi fixar det mesta. Ta med dig nära och kära och låt oss duka upp en fantastisk picknick ute i naturen med tillhörande workshops. En aktivitet som skapar ett oförglömligt semesterminne och skapar en kul souvenir att ta med sig hem. Denna aktivitet passar även perfekt for er som söker efter konferensaktiviteter.

IMG_3394.jpg
E8DCEE38-0A80-4A6C-ADE9-089A97322257.JPG

Höga Kusten som skafferi 

Vi tror på Höga Kusten som vårt skafferi och vill förmedla alla områdets fantastiska smaker och producenter. Den mat som serveras är i allra största möjliga mån lokalproducerad. Vår meny är inspirerad av de smaker som går att finna i området och hur de går att utvinna på olika sätt. Därav lägger vi ner mycket fokus på att få ut så mycket som möjligt av varje ingrediens, för att minska matsvinn och dessutom bevisa hur mycket det går att göra med en produkt. 

 

En hel del av den mat som serveras odlar vi till och med i vår egna trädgård. Låt oss veta dina allergener vid bokning då vi ordnar med alternativ.